Duurzaam ondernemen

Koploper-logo-279x203

Je bent ondernemer wilt met je onderneming aan de slag met duurzaam en maatschappelijk betrokken ondernemen? Dan kun je deelnemen aan KoploperKans.

Duurzaam ondernemen is inspirerend, kan kosten besparen en biedt nieuwe kansen.

Het Koploperproject is erop gericht ondernemers te ondersteunen bij het zetten van stappen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het project richt zich vooral op zzp’ers, winkeliers en kleine mkb-bedrijven.

De insteek is dat deelnemende bedrijven niet alleen kijken naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid binnen het eigen bedrijf, maar ook kijken hoe zij (gezamenlijk) invulling kunnen geven aan sociaal / maatschappelijk betrokken ondernemen en zich hiermee kunnen profileren.

Het project wordt financieel en organisatorisch ondersteund door de provincie Fryslân. Meer informatie vind je op www.koploperproject.nl/kans.

Deelnemen, of meer info?
Wil je deelnemen aan het Koploperproject Kans of heb je vragen? Neem dan contact op met Ali van der Pol: a.vanderpol@koploperproject.nl of 06-2383 6113 of Edwin Broekhof: e.broekhof@koploperproject.nl of 06-3095 9810

Koploper Kans voor ondernemers in Noord Oost Friesland